Yogaretreat 20-22/9

När löven börjar skifta färg landar vi in i våra kroppar och fyller på energidepåerna inför hösten. Helgen kommer bestå av flödande yogaklasser, workshops, stillhet i den magiska naturen, närande måltider, havsbad och livsnjut. 

Yogainstruktörerna Anna Bjärkvik och Cecilia Leijon håller i detta helgretreat på Hällesgården. Välkommen med din bokning.  

Pris inkluderar alla måltider, aktiviteter och yogaklasser under eventet, samt lakan, handduk och badrock. Inkluderar även användning av badtunnor, havsbastu, kajaker. 

SAMMANFATTNING

PRANA 

Detta helgretreat med fokus på traditionell Vinyasayoga och energiarbete erbjuder en djupdykning in i din fantastiska kropp och en möjlighet att fylla på energidepåerna inför höstens ankomst. 

Genom flödande ledda yogaklasser och workshops kommer du att få möjlighet att utforska och aktivera din inre livskraft. Genom andningsarbete och energiövningar kommer du att fyllas med ny energi och vitalitet som kommer att fortsätta vibrera i din kropp långt efter att helgen är över. 

Genom stunder av stillhet och närvaro kommer du att kunna återansluta till naturen och låta dess lugnande och helande kraft stärka din inre balans och harmoni. 

Genom Anna och Cecilias intuitiva och omfattande undervisning kommer du att uppmuntras att utforska dig själv på djupet. Genom självreflektion och medveten närvaro kommer du att få insikter och upptäckter om dig själv och din inre värld som kan leda till ökad självinsikt och personlig tillväxt. 

Genom gemensamma måltider, samtal och delade upplevelser kommer du att känna dig omfamnad av en känsla av gemenskap och närhet som kan vara helande och stärkande. Denna helg ger dig en möjlighet till djupgående förändring och transformation. Vi ser fram emot att välkomna dig till en helg av förnyelse, läkning och självutforskning på vår retreat PRANA.

Vi öppnar upp Annexet och Torpet under den här helgen: 

Annexet, plats för totalt 16 deltagare. 

 • Enkelrum 90 säng 5650 kronor 
 • Dubbelrum, våningssäng 4850 kronor  
 • Dubbelrum 90 säng 5150 kronor 
 • Enkelrum bred säng 5950 kronor 

Torpet & Lilltorpet, plats för totalt 6 deltagare. 

 • Rymligt enkelrum med bred säng och utgång till balkong. 7150 kronor 
 • Dubbelrum, en bred säng, en 90 säng, badrum i anslutning. 5640 kronor 
 • Lilltorpet, hus med två 90 sängar och badrum 6150 kronor 
 • Anmälningsavgift 1200 kronor betalas vid anmälan och återbetalas ej om avbokning. 
 • Möjlighet att avboka din plats fram till 1/6 2024. 
 • Slutbetalning (resterande 75% ) ska vara betald senast 1/8 och återbetalas ej. 
 • Du kan överlåta din plats till annan deltagare.  

För fullständig information om retreaten samt program, läs här: https://www.yogasoultalk.com/ 

 

Bokning via mail till: bokning@hallesdalen.com

Ange vilken boendeform du vill boka.

Varmt välkomna!

Har du frågor?

Vi hjälper dig gärna både före din bokning och under ditt besök hos oss.
 

+46 (0)70 627 69 64