HÄLLESDALENS Gårds HUS

Boenden för såväl en avslappanande semester, som för företag som vill bjuda sina anställda på en annorlunda upplevelse.

P1490300
VITA HUSET

Modern villa belägen blott ett stenkast från havet och med härlig havsutsikt och soligt läge. Huset har ett öppet kök och sällskapsrum med gott om plats för mysiga middagar. Stor härlig altan med badtunna, sittgrupper och grill. Vi välkomnar familjer, lugna sällskap och företag som vill ha det lilla extra. 9 gäster, 5 sovrum. Vi tillåter ej fester.

IMG_8337
TORPET

Med bäcken porlande bakom knuten och med skogen och bergen i ryggen ligger detta charmiga hus från mitten av 1700-talet med tillhörande gäststuga “Lilltorpet”.

Husen ligger endast 100 meter till havet där det finns långgrund sandstrand och båt/badbrygga. Från uteplatsen har man utsikt över havet och gårdens roliga naturlekplats.

ANNEXET

Trivsamt och rymligt hus med 20 bäddar i 11 sovrum nära hav, bäck, berg och skog.

Huset passar lika bra för semestern för den stora familjen, som för släktträffen, att fira högtider eller för grupper som har tänkt sig träning eller rekreation.

SVARTA HUSET

Modernt hus högt beläget med unik design och härlig havsutsikt. Huset har ett öppet kök och vardagsrum med gott om plats för mysiga middagar.

Huset har en terass som går hela vägen runt med olika sittgrupper både under tak och under bar himmel, solstolar, gasgrill och murica (stekbord).