Utflykter för hela familjen

Varje utflykt är en möjlighet att upptäcka nya platser och uppleva äventyr tillsammans. Skratt, lek, insikter som blir minnen att vårda.

 

tips för en lyckad heldag

  • För att undvika köer och trängsel kan du förbokade biljetter på vissa utflyksmål.
  • Packa med matsäck och badkläder. Det finns gott om badplatser att utforska längs kusten.
  • Sväng av från motorvägen och välj mindre vägar så slipper du stress och kan njuta av färden. 

öppettider och inträde

Vi hänvisar vi till respektive besöksmåls hemsida. I huset du bokat finns turistbroschyrer med information om roliga och spännande utflykter som passar olika intressen. De utflykter vi tipsar om här når du inom en timmes bilresa.

 

Liseberg

Nordens största nöjespark Liseberg ligger i Göteborg, med åk- och upplevelseattraktioner, kramiga kaniner, mat, dryck och underhållning av världsklass.

Universeum

Rymdresor, hajar, kemiexperiment, giftiga ormar, regskogssafaris och dinousarer. Utforska världen i Göteborgs eget Universum.

Havets hus

Lär er mer om den nordiska marina floran och dess djurarter på Havets hus i Lysekil! Upplev livet i Västerhavet och kom närmare hundratals fascinerande arter – från småfläckig rödhaj till knorrande oxsimpa. 

Nordens Ark

En vildare planet är något Nordens Ark strävar efter varje dag genom arbetet med att rädda utrotningshotade djur och bevara den biologiska mångfalden. Här finns utrotningshotade djurarter från norden och världen, såväl som jordbrukets lantraser.

Vitlycke museum & Tanums hällristningar

Ett besök på Vitlycke museum ger en unik inblick i bronsålderns värld med upplevelser för hela familjen. Fascineras av landskapet och välbevarade hällristningar som finns med på Unescos världsarvslista.

Vill du uppleva bronsåldern kan du besöka Bronsåldersgården. Här finns rekonstruerade långhus och verkstäder. 

 

Vitlycke museum hällristningar

Har du frågor?

Vi hjälper dig gärna både före din bokning och under ditt besök hos oss.
 

+46 (0)70 627 69 64