Paket

Teambuilding till havs

Glid tyst över det spegelblanka vattnet tillsammans med dina kollegor. Med havet som bakgrundskuliss kan ni förvänta er en minnesvärd upplevelse.

 

DEN ULTIMATA teambuildningen

Utöver det fantastiska äventyret i sig lovar vi en helhetsupplevelse som ni sent kommer att glömma. Kanske ser ni en säl, en havsörn eller paddlar in i ett makrillstim. Och aldrig har väl fikat smakat så gott som när man dragit upp sin kajak på land och öppnat kaffetermosen. 

Är ni redo att ta ert kommande möte eller teambuildingaktivitet till nästa nivå och samtidigt njuta av en äventyrlig utomhusupplevelse, då är ”Teambuilding till havs” det rätta valet för er.

Vi lovar en minnesvärd upplevelse där ni blir ett med naturen.

På tur med kollegorna

 

Våra kajaker

Några av kajakerna är fiskekajaker så du som gillar att fiska tar med dig ditt fiskespö. Kajaker, SUP’ar (paddelboards) & flytvästar finns nere vid vattnet, vid båthuset, och är alltid inkluderade i priset, oavsett vilket möteshus ni bokat. 

Våra kajaker är lätta att paddla och sjösäkra och passar därför även oerfarna paddlare.

Våra paddelboards är roliga att använda om man vill göra en stafett t.ex.  Eller pröva sup yoga.

kapacitet 

  • 10 enmanskajaker
  • 2 dubbelkajaker 
  • 2 Suppar 
  • Flytvästar 
  • Vill ni ha en guidad tur, en lektion, eller kanske fler kajaker? Vi har samarbetsparter som ordnar kurser och guidade turer. Mejla era önskemål och frågor för info och pris.

Skicka förfrågan

Beskriv dina önskemål genom att fylla i formuläret. Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart som möjligt.