Wellness

Relax, avkoppling & äventyr

För oss är ditt välmående viktigt. Njut av lugnet och stillheten som infinner sig på gården. Bada badtunna eller i havet, basta, yoga och suppa. För den äventyrslystna finns det goda möjligheter att vandra eller cykla i de omgivande skogarna – eller varför inte utforska området vattenvägen med våra kajaker. 

Upcoming event

Yoga på bryggan hällesdalens gård

Följ med på yogaretreat 20-22 september

Vi landar in i våra fantastiska kroppar och fyller på energidepåerna inför hösten. Helgen kommer bestå av flödande yogaklasser, workshops, stillhet i den magiska naturen, närande måltider, havsbad och livsnjut. 

Ett helgretreat med traditionell Vinyasayoga och energiarbete, med instruktörerna Anna Bjärkvik & Cecilia Leijon. Passar nybörjare och mer erfarna yogautövare. 

AKTIVITETER PÅ GÅRDEN

Alla våra hus har en privat, vedeldad badtunna, utan extra kostnad. Njut av avkoppling som det varma vattnet och utsikten ger.

Bastubåten är en perfekt plats att koppla av med vänner eller familj och skapa minnen som varar livet ut.

I sommar erbjuds yoga för våra gäster onsdagsmorgnar vecka 26-34. Har du inte egen utrustning kan du låna det. 

Att ta sig fram med kajak eller sup är fantastiska sätt att utforska naturen på vattnet samtidigt som du får en härlig träningsupplevelse.

Att vi har placerat vårt vindskydd på en av gårdens högst belägna punkter gör den här upplevelsen till något alldeles extra. 

Packa med fikat, badkläder och njut av utmanande cykling på naturliga stigar. I sommar har vi några cyklar på gården som du kan boka, annars tar du med dig din egen.

Kanske vår läskigaste promenad. Besök den spännande Dödskallegrottan, en kort promenad genom skogen från gården. 

För dig som gillar att klättra finns det flera möjligheter i vår storslagna natur – även på gården har vi en klättervägg för dig som är van och har egen utrustning. 

Att fiska krabbor på Västkusten är särskilt populärt under de ljumma sommarkvällarna när man samlas för att njuta av den spännande jakten och det goda sällskapet.

Aktiviteter i området

Med sitt kalla, näringsrika vatten och varierande kustlinje är detta område hem för en mängd olika marina varelser.

I Bohuslän finns det ett överflöd av vandringsleder som tar dig genom några av Sveriges vackraste landskap. 

I närheten av Hällesdalen finns flera badplatser för naturälskare att utforska som vill uppleva Bohusläns vildhet och skönhet.

I området här på Västkusten finns det gott om caféer, restauranger och konserter, särskilt på sommaren. 

Oavsett om du är konstälskare eller bara letar efter något unikt att ta med dig hem, finns det många möjligheter att utforska konst, butiker och hantverk.

Nordens största nöjespark ligger i Göteborg, men det finns mycket annat kul att göra här om kring också.