Mat & dryck

Äta i Hällesdalen

Mat är glädje. Från att förbereda och tillaga en måltid till att njuta av den tillsammans med vänner och familj. Mat förenar oss alla runt matbordet där vi blir kvar i timmar. Vill ni toppa middagen ännu mer kan ni grilla med havsutsikt i vårt högt belägna vindskydd. 

FULLT utrustade kök

Våra hus är utrustade med det ni behöver för att laga förträffliga middagar. Och med allt du behöver för att duka upp till en festlig måltid. I alla hus finns dessutom tillgång till grill och matplats, både inom- och utomhus. 

Handla i närheten 

Det finns flera bra matbutiker i Stenungsund och i Ljungskile cirka 15 minuter med bil. Ica och Willys erbjuder onlineköp så du kan enkelt hämta upp dina varor på vägen hit. Både i Stenungsund och i Ljungskile finns fiskaffärer. Vi tipsar gärna också om gårdsbutiker och fik där du kan köpa närproducerade varor.

Catering

Är ni intresserade av catering eller kock under er vistelse? Planerar ni en högtid och vill ha hjälp med maten? Vi har fina samarbeten som vi gärna tipsar om. Mejla oss era önskemål så hjälper vi er.

 

skaldjur

Beställ frukostkorg

Vill ni få frukosten serverad? Beställ vår frukostkorg med yogurt, müesli, bröd, pålägg och juice. Alternativet lägger ni till vid er bokning.

Beställ skaldjursbricka 

Du får inte missa att äta skaldjur när du besöker Västkusten. Till helgen kan du förbeställa skaldjursbricka via oss. Då ordnar vi så att det finns i huset vid ankomst. Alternativet lägger ni till vid er bokning.

Beställ ost & charkbricka

Denna smarriga bricka med ost, chark, oliver, fröknäcke, bröd, spreads och lite mer än så till ert hus. Alternativet lägger ni till vid bokning (minimum 8 personer).

Konferensgäster

Företag kan beställa mat till sin konferens. Läs mer under konferens eller ange intresse i er företagsbokning. 

Att äta på Västkusten är en kulinarisk upplevelse som förenar kreativitet och lokala traditioner, vilket låter dig smaka på havets rikedomar på ett helt unikt sätt.

Grilla i vindskyddet

Grilla, ta med egen fika eller bara njut av utsikten i vårt högt belägna vindskydd. Vänligen notera att grillen endast får tändas efter godkännande från oss. Är det brandrisk så ordnar vi med gasolgrill och gas.

Läs mer om vindskyddet.

Restauranger i närheten

Västsverige stoltserar med med ett fantastiskt utbud av restauranger. Njut av fisk och skaldjur, råvaror från skogarna och lokalproducerat från småskaliga lantbruk. I området finns ett stort utbud av restauranger, caféer och krogar. Speciellt sommartid! Ta del om våra bästa tips och om hur du bokar på respektive restaurang. 

Läs mer om restauranger i närheten.