Konferens & möten

Frisk luft och friska idéer

Laga mat, teambuilda, ta en gemensam cykeltur, paddla, bada bastu, sov i vindskyddet. Det finns mängder av möjligheter till en uppskattad konferens som tillgodoser alla sinnen. Allt i en avslappnande, kreativ och vacker miljö bortom stadens brus. 

3

mötesrum i unika boenden

40

sittande gäster ladan

40

bäddar i charmiga hus

ERBJUDANDE DAGSkonferens

Boka dagskonferens hos oss och sätt glädje på agendan

Oavsett om du planerar en strategisk mötesdag, en teambuildingaktivitet eller en workshop – vi har det du behöver för att skapa ett framgångsrik event hos oss här i vår idylliska gårdsmiljö. Ta en promenad i skogen, paddla och suppa, luncha i vindskyddet. Har ni behov av utbildning i hjärt-lungräddning, en extern coach, eller vill ha hjälp med aktiviteter har vi fina samarbeten att erbjuda. Vi skräddarsyr konferenser efter era önskemål för att ni ska få en inspirerande dag. 

mötesrum med boende

Annexet

Samla den större arbetsgruppen för kreativa dagar, och förena nytta med nöje. Laga mat tillsammans i våra moderna och välutrustade kök, beställ catering eller egen kock för kvällen – det väljer ni själva.  Privat rymlig badtunna & bastu i huset. Tillgång till kajaker, bastubåt & vindskydd.

Ledningsgrupper, arbetsteam, föreningar.

20 gäster

11 sovrum

Vita huset

Huset erbjuder rymliga rum och generellt hög bekvämlighet. Den luftiga matsalen lämpar sig utmärkt som konferenslokal, och huset ligger precis vid vattnet. Stort modernt välutrustat kök med bardel. Vardagsrum med kamin. På altanen ett inglasat uterum och grill. Egen privat badtunna, tillgång till kajaker, bastubåt & vindskydd

Mindre till mellanstor arbetsgrupp

10 gäster

5, 5 sovrum

Torpet

Huset för er som vill ha ett lantligt mys. Torpet är anpassat för umgänge och teambuilding, och har ett fullt utrustat, modernt kök och en mysig soffhörna med braskamin. Passar även utmärkt för kalas och andra festligheter för det mindre sällskapet. Egen privat badtunna. Tillgång till kajaker, bastubåt, grill & vindskydd.

Mindre till mellanstor arbetsgrupp

10 gäster

3 sovrum + “Lilltorpet”

Svarta husen

Med modern arkitektur, genomtänkta detaljer och högkvalitativa material erbjuder detta boutiqueboende en atmosfär av lugn och avkoppling. Denna pärla, högt belägen med en hisnande havsutsikt, tar verkligen andan ur en.

Mindre grupper

6 gäster

2 sovrum + “Lilla svarta”

Logen i ladan

Logen i Ladan för det större sällskapet

Vår största lokal ligger i ladan, ovanpå snickeriet och stallet. Här får ni en atmosfär som är charmigt rustik med synliga träbjälkar och doften av trä, för en dag fylld med tankeväckande diskussioner och kreativa workshops. Logen är färdigbyggd i höst 2024, boka idag. 

Mellanstora till stora grupper

40 sittande

En fristående konferenslokal

GÖR DIN KONFERENS eller möte
MER ATTRAKTIV MED VÅRA TILLVAL

Förvandla er kickoff till en kulinarisk resa med matlagning under ledning av erfarna kockar.

personer 1020

En fridfullare konferens med yoga, bastu och havsbad. Välutbildade instruktörer undervisar i olika yogaformer.

personer 1040

Använd våra lättpaddlade kajaker för en tur med kollegorna i viken, eller boka guidad tur.

personer 1040

Grönska, frisk luft och naturliga ljud lugnar sinnet, gör att känslan av välbefinnande infinner sig och kreativiteten ökar.

ÖVERNATTA I VINDSKYDDET

Förlägg en del av konferensen i vindskyddet

Använd våra bekväma hus för konferensen, men spetsa upplevelsen med att sova på en magisk plats mitt i naturen – i hängmattan eller i vindskyddet.

Avsluta konferensen i vindskyddet, där kan ni koppla av efter en lång dag med möten, och även förbeställa en lyxig korvmeny att grilla tillsammans. 

MAT & DRYCK

Förhöj upplevelsen med smaker från Västkusten

Maten är viktig för en lyckad konferens. Ni kan laga mat tillsammans som teambuilding eller få hjälp med catering från våra lokala samarbetspartners. Välj bland lunchbufféer, grillmenyer, charkbrickor, eller boka en kock för kvällen, eller kanske en skaldjursmeny som väntar efter en kajaktur.