Sova & bo

BO BEKVÄMT I PRIVATa Hus & STUGor

Hos oss hyr du ett eget hus. Alla boenden, med sin egen unika stil och charm, är fullt utrustade med det du behöver för att trivas under din vistelse. Dessutom har samtliga hus braskamin och egen badtunna. Välj det boende som passar dig och ditt sällskap bäst och låt semestern börja. 

Våra boenden

Vita huset

Med generösa sällskapsytor är Vita huset idealiskt för gemensamma middagar inne som ute. Denna arkitektritade villa är av det modernare slaget, med en rymlig altan i solläge och utsikt över havet. Pricken över i:et – huset ligger några meter från strandkanten. 

Familjer, vänner, mindre sällskap

10 gäster

5,5  sovrum

Svarta huset

Med väl genomtänkta detaljer, rikligt med ljusinsläpp och kvalitativa material bjuder det här boendet på lugn och total avkoppling. Denna arkitektoniska pärla är högt belägen med svårslagen havsutsikt. Det öppna köket och det angränsande vardagsrummet är perfekta för mysiga middagar. På altanen väntar en exklusiv, vedeldad badtunna och en kort promenad bort ligger stranden. 

Par, vänner, familj

4 gäster (min. 7 år)

2 sovrum

Torpet

För dig som vill ha av en riktigt lantlig gårdsupplevelse är det här ett givet val. Detta charmiga hus från mitten av 1700-talet är vårt äldsta hus tillsammans med gäststugan ”Lilltorpet”. Det rustika köket med vedspis förflyttar dig tillbaka i tiden och från uteplatsen njuter du av havsutsikten och barnen leker fritt på naturlekplatsen på gården. 

Familjer, gärna barn, vänner

10 gäster

3 sovrum + ”Lillstugan”

Annexet

Annexet är ett charmigt hus med många sovrum, passar de större sällskapen. Här dukar ni upp till fest och gemensamma middagar vid det platsspecifika bordet i matsalen. När vädret tillåter njuter ni på baksidan, på den privata altanen. Ni har dessutom tillgång till en egen rymlig bastu och privat badtunna. 

Släktträffar, större sällskap, kalas

20 gäster

11 sovrum

Omringad av berg, skog och den porlande bäcken ligger våra boenden i en avskild vik i Hällesdalen, nära Ljungkile, på Västkusten.

SOON to come

Vi bygger två
Tiny House

Våra mysiga och bekväma Tiny House ”Styrbord” och ”Babord” är vackert placerade i hjärtat av Gården och med en magisk utsikt över viken. Njut av salta bad och naturens skönhet och avsluta med en god natts sömn. 

Ni har tillgång till samtliga faciliteter på Gården – strand, bastu, vindskydd och kajaker. 

Husen beräknas stå klara hösten 2024.