hummerfiske på kärringön

Det vilda fiskelivet

Upplev Västkusten och fiska allt från makrill och torsk till havsöring och hummer, omsluten av skärgård och pittoreska kustsamhällen.

 

Det finns ett stort utbud av fiskaktörer i Västsverige som erbjuder härliga fiskeupplevelser för hela familjen. Är du sportfiskare så finns både havsfiske och insjöfiske.

För information och priser besök respektive hemsida, eller mejla oss så guidar vi dig vidare.

Wild fish Sweden

Följ med välkände fiskegurun Jonas Norigårds och fiska havsöring i fjordarna runt Orust. Skräddarsydda upplevelser efter era behov. Passar även familjer med barn. Upplev äventyret med Wild Fish Sweden.

Sportfishing Dalsland, Fengerfors

Fiska i kristallklara sjöar i en storslagen naturen. Välj en guidad fisketur med Sportfisching Dalsland, eller hyr båt och ge dig ut på egen hand.  

hummerfiske med smögens fiske & skärgårdsturer

Första måndagen efter 20 september sätter yrkesfiskare och ortsbor i Bohuslän sina hummertinor i havet. I Bohuslän finns flera fiskare och lokala företag som erbjuder hummerfiske, ett av de mest omtyckta är Smögens fiske och skärgårdsturer.

Fiske på Hällesdalens Gård

Vill du stanna ”hemma” så låna gärna våra fiskekajaker eller ta dig ut på skären. Och vill du ha med dig din egen båt på semester så kan du ankra i viken. Hör av er om det till oss i förväg. 

Krabbfiske från bryggan kan vara spännande nog när man är liten.

 

flicka fiskar krabbor

Har du frågor?

Vi hjälper dig gärna både före din bokning och under ditt besök hos oss.
 

+46 (0)70 627 69 64