Firar och skålar i bubbel

Paket

Bröllop på Gården

Säg ja till dina drömmars partner hos oss. Låt er omslutas av havet och gårdens charm. Vi hjälper er att skapa ert drömbröllop, eller andra minnesvärda högtider.

KAPACITET och PRIS

  • 2-40 personer
  • Pris på förfrågan

Bröllop

Drömmer du om ett bröllop med mer än en vacker ceremoni och en underbar middag och fest. Om ett bröllop som varar någon eller några dagar. Hos oss kan era gäster bo tillsammans eller i olika hus. Och ha tillgång till husens och gårdens alla faciliteter –   bastubåt, badtunnor, kajaker och vindskydd. Ett ypperligt tillfälle för era nära och kära att träffas och lära känna varandra. Oavsett årstid så kan vi ordna med ett vackert och minnesvärt bröllop. 

MÖHIPPA och BABYSHOWER

Fira den blivande bruden och skapa gemensamma minnen att glädjas åt. Kanske har ni redan en idé om ett upplägg? Om inte så hjälper vi er gärna med mat och aktiviteter som passar den blivande bruden.

Babyshowers är en ljuvlig tradition som ger den blivande mamman stöd och glädje, samtidigt som det ger vänner och familj en möjlighet att visa sin kärlek och sitt stöd inför den nya ankomsten. Vi hjälper er gärna med upplägg så ni kan fira den tillkommande födelsen av en bebis.

 

HÖGTIDER och MINNESCEREMONIER 

Många har valt boka våra hus för att fira en speciell händelse och vi älskar att vara värd när familjer och vänner kommer samman. Hos oss kan man fira farfar som fyller 80, föräldrarna som firar guldbröllop, sin partner som fyller jämt, dop eller andra viktiga händelser i livet. 

SAMARBETEN

Det är mycket att tänka kring och ordna med runt högtider. Vi har fina samarbeten kring mat, servering, fotografering och blomsterarrangemang.

Blommor i vas

Skicka förfrågan

Beskriv dina önskemål genom att fylla i formuläret. Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart som möjligt.