Bada i bastubåten året om

Att använda vår bastubåt är inte bara en upplevelse för kroppen utan för hela själen. Det är det perfekta sättet att avsluta en dag full av äventyr eller för att skapa minnen med nära och kära.

Luta dig tillbaka, känn värmen från bastun och doften av trä och hav som fyller luften. Känslan av total frid infinner sig samtidigt som du njuter av den vidsträckta utsikten över havet.

Oavsett vilket boende du bokar har du tillgång till vår bastubåt utan extra kostnad. Vi visar er hur ni tänder den, och så är det bara att sätta igång.  

Bastubåten ligger i vattnet mellan april och september och har plats för 7-8 personer. Övriga månader kan den användas från land. Med andra ord – bastun är öppen året om. 

Fungerar utmärkt som hoppborg

Bastubåten är inte bara populär bland bastuälskarna, utan många använder den som hoppborg. Vattnet är djupt så det är bada att hoppa i. 

Hur bokar du bastun? 

Bastun bokar du på plats. Du bokar genom att skriva husets namn, dag och tid du villl basta på en lista som sitter på bastun. Bastun är öppen för bokning  06.00–23.00.

Ska du använda bastubåten en viss tidpunkt så kan du förhandsboka, hör av dig till oss. 

Om ni vill att bastun ska vara varm vid ankomst eller vid annan specifik tidpunkt ordnar vi det mot en avgift om 500 kronor. För konferensgäster är denna service kostnadsfri. Vänligen ange i er bokning era specifika önskemål. 

Har du frågor?

Vi hjälper dig gärna både före din bokning och under ditt besök hos oss.
 

+46 (0)70 627 69 64